Contact opnemen met Family World

Wie zijn wij?

De website ikbenZwanger.com is bedoeld voor alle vrouwen die zwanger willen worden en zwanger zijn. We proberen een eerlijk beeld te geven over zwanger worden en je zwangerschap om jou te helpen. Op ikbenZwanger.com lees je artikelen over je kinderwens, zwangerschap, baby en moederschap geschreven door professionele tekstschrijvers in samenwerking met deskundigen en bloggers. Wil je ook een van onze bloggers worden? Meld je aan!

We zijn echter geen artsen, en geven dan ook geen medisch advies! Bij twijfel altijd je verloskundige of huisarts raadplegen! Indien je een vraag wilt stellen (geen medische!) of een opmerking wilt maken over de website, dan kun je ons per bereiken: redactie [at] ikbenzwanger.com.

Marketing / adverteren

Wil je adverteren in het segment Familie, Vrouwen en Zwangerschap? Kijk op Adverteren voor Vrouwen voor meer informatie en voor al je marketing vragen.

De tariefkaart opvragen? Bij interesse om te adverteren of samen te werken met ikbenZwanger.com, neem contact op met Lieseloth via of bel direct 06 - 8369 3448.

Team van succesvolle ondernemende mama's

Family World familiefoto

Het succes van Family World, Online uitgeverij van ikbenZwanger.com, is te danken aan een hecht team van ondernemende moeders en vaders met jonge kinderen.

Danielle, Amber & Katelijne (redacteuren), Laurence (redacteur Frankrijk), Hester (redacteur Spanje), Diana (redacteur Engeland), Roel (Facebook marketing), Lieseloth (sales), Carine (Social Media), Jeroen & Augus (techniek), Susi (layout), heel veel leuke bloggers en vloggers en algemeen directeur Evelin zijn uitstekend in staat op de behoeften van de doelgroep Zwangeren en Jonge ouders in te spelen. Door de flexibele opzet van de websites zijn bijna alle wensen van adverteerders te realiseren.

Adres

ikbenZwanger.com is een website van Online uitgeverij Family World
Schoolstraat 27
2242KE Wassenaar
tel. 06-83693448 (alleen voor marketing vragen)

Onze bezoekers lezen nu

Bereken je uitgerekende datum 51   Bereken je uitgerekende datum
Ben je zwanger? Bereken je uitgerekende datum heel gemakkelijk met de zwangerschapscalculator. Je krijgt direct alle belangrijke data van je zwangerschap op een rij.

Wanneer testen? 40   Wanneer testen?
Als je zwanger wil worden, hoop je dat je niet ongesteld wordt. De meeste vrouwen willen zo snel mogelijk een zwangerschapstest doen. Vanaf wanneer kan je een zwangerschapstest doen?

Online Zwangerschapstest 30   Online Zwangerschapstest
Ben ik zwanger of niet? Wil je weten of je zwanger bent? of bijhouden wanneer je vruchtbaar bent? Doe onze GRATIS online zwangerschapstest!!!